Durin's Alfa males - Out and About

fredag den 18. november 2011

Mod på livet - Nat og Dag.

De små begynder for alvor at udvidde deres grænser og opdage nye omgivelser. Det er slut med at blive båret fra hvalpekassen ind i køkkenet, nu fræser man selv afsted, så hurtigt de små stolper kan bære en. Noget andet er så når man skal i seng, for så er man træt og så bær de små stolper ikke ret meget!

Her er flere billeder fra forskellige eventyr. Vist er de dejlige!


tirsdag den 15. november 2011

Ude er godt når man alligevel er hjemme...

Dette efterår er et noget omvæltende et af slagsen. Er flyttet til Helsinge med alt mine pakkenelliker og min dejlige Loa. Her skal vi bo sammen med 2+8 firbenede og 2 tobenede. Fra at være en flok på Djursland, er vi nu blevet en flok i Nordsjælland. Livet er forunderligt og noget så dejligt. Der går lige lidt tid med at få alt på plads, men jeg nyder dagene, som bare flyver afsted. Jeg kan ikke helt forstå at det er jul om noget der ligner 6 uger! Hold da op.

Og de små drenge flytter hjemmefra i starten af december, og så bliver der noget tomt i hvalpekassen. Ja, vi beholder naturligvis lille Jeddi her hos os. Når nu Hella mente at vi ikke havde lyst til at beholde en tæve, så beholder vi jo bare en han ;0). Jeddi-Spagetti. *Griner*  Ja, det første udkast til navnet var faktisk "Jedi", for det er jo sådan en stærk, modig, sympatisk, loyal, snu og meget spirituel overlegen helt i Starwars. Men nu har min elskede Ø et eller andet imod engelsk udtale af J, når man bor i Danmark, så det bliver så "Jeddi" istedet. Hans hund, så det må følgeligt være hans valg. Det er der sikkert heller ikke mange andre flatdrenge, der hedder ;0). Jeddi-Jetski. Han er ikke valgt endnu, for poderne er jo kuns 5 uger gamle, så det er lidt tidligt, men der er flere der viser rigtig fine takter, både hvad nysgerrighed og næse angår, så nu gælder det jo bare om at holde godt øje med de guldklumperne de næste par uger. Ting kan hurtigt ændre sig i den alder. De er jo inde i en rivende udvikling.

Billederne er taget efter fodringstid på gårdspladsen her til  morgen. Lyset er ikke det bedste, men drengene var som sædvanligt veloplagteog klar til nye opdagelser.

Er man interesseret i at give en af disse uimodståelige drenge et godt hundeliv, så er der stadig et par stykker til salg. Kontakt os på mail: allbrightsflat@gmail.com eller på telefon 40872020.

søndag den 13. november 2011

Verden er så stor...

De små fik morgenmad i det fri i dag. En sådan morgen i november er det vel naturligt at måltidets højtidlighed fejres med en salut fra et jagtgevær? Drengene løftede ikke et øjenbryn, da Øivind affyrede et skud et stykke fra deres spiseplads. Alle spiste ufortrødent videre. Bagefter dukkede de op ad madglædens rus (ja, da fadene altså var tomme) og fandt ud af at de vist ikke var på kendt grund... Efter at have sundet sig lidt, gik flere af dem på opdagelse i alt det nye. Det er så velsignet at se de små tage livtag med den store verden for første gang. Det er blot at konstatere, at de alle er udstyret med sund fornuft og er temmelig nysgerrige. Nu er vi begyndt at klippe mærker i de tykke pelse, så vi kan følge deres udvikling mere individuelt.



 Vi har installeret en antikvarisk radio i hvalperummet, så de små lytter lystigt til P4. Ja, det er jo nok radiostationen for den mere modne del af befolkningen, men nu får de altså et skud senior, nostaligisk popkultur, og så regner vi trygt med, at de er mentalt rustede til det meste i deres fremtidige hjem. Har man først overlevet mere end en søndag med giro 413, så har man vist verden, at man er gjort af et sejt stof. Vi har anskaffet en CD fra kennel klubben med lyde af fyrværkeri, skud og torden. Den får også lige et par omgange om dagen, altså såsnart vi har fundet en mindre antikvarisk radio, der faktisk kan afspille medieformater fra det 2100 århunderede. Her tænket specifikt på en radio der både kan spille radio og afspille CD'er (ikke nødvendigvis MP3). Vores gamle radio kan spille kasettebånd, hvilket ikke hjælper meget i denne situation. Kan godt være at kennelklubben ikke altid er helt med forrest i feltet på store dele af teknikområdet, men her er de alligevel oppe på beatet... Nå, men lydsiden er altså dækket godt ind, hvad prægning angår.



Hvalpene kommer nu også ind i stuen og lege. Her kan man opdage nye verdner i alt det der som vi endnu ikke har fået helt på plads i al flytteriet. De er meget nysgerrige og vil gerne undersøge deres omgivelser. Elsker at se dem futte rundt med de små antenner helt i vejret.

Vi begynder at få flere og flere henvendelser på kuldet, og det er så dejligt. Der er stadig hvalpe tilbage, som endnu ikke er blevet bestilt, så har man lyst til at give en af de små krudtugler et dejligt hjem, så kan det nås endnu.

Livet er dejligt med en hel flok hundehvalpe!