Durin's Alfa males - Out and About

tirsdag den 15. november 2011

Ude er godt når man alligevel er hjemme...

Dette efterår er et noget omvæltende et af slagsen. Er flyttet til Helsinge med alt mine pakkenelliker og min dejlige Loa. Her skal vi bo sammen med 2+8 firbenede og 2 tobenede. Fra at være en flok på Djursland, er vi nu blevet en flok i Nordsjælland. Livet er forunderligt og noget så dejligt. Der går lige lidt tid med at få alt på plads, men jeg nyder dagene, som bare flyver afsted. Jeg kan ikke helt forstå at det er jul om noget der ligner 6 uger! Hold da op.

Og de små drenge flytter hjemmefra i starten af december, og så bliver der noget tomt i hvalpekassen. Ja, vi beholder naturligvis lille Jeddi her hos os. Når nu Hella mente at vi ikke havde lyst til at beholde en tæve, så beholder vi jo bare en han ;0). Jeddi-Spagetti. *Griner*  Ja, det første udkast til navnet var faktisk "Jedi", for det er jo sådan en stærk, modig, sympatisk, loyal, snu og meget spirituel overlegen helt i Starwars. Men nu har min elskede Ø et eller andet imod engelsk udtale af J, når man bor i Danmark, så det bliver så "Jeddi" istedet. Hans hund, så det må følgeligt være hans valg. Det er der sikkert heller ikke mange andre flatdrenge, der hedder ;0). Jeddi-Jetski. Han er ikke valgt endnu, for poderne er jo kuns 5 uger gamle, så det er lidt tidligt, men der er flere der viser rigtig fine takter, både hvad nysgerrighed og næse angår, så nu gælder det jo bare om at holde godt øje med de guldklumperne de næste par uger. Ting kan hurtigt ændre sig i den alder. De er jo inde i en rivende udvikling.

Billederne er taget efter fodringstid på gårdspladsen her til  morgen. Lyset er ikke det bedste, men drengene var som sædvanligt veloplagteog klar til nye opdagelser.

Er man interesseret i at give en af disse uimodståelige drenge et godt hundeliv, så er der stadig et par stykker til salg. Kontakt os på mail: allbrightsflat@gmail.com eller på telefon 40872020.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar