Durin's Alfa males - Out and About

fredag den 30. april 2010

ØV!


Som den opmærksomme læser sikkert har bemærket, så er der ikke billeder af den dejlige Zeddi på bloggen mere. Soya blev jo så ganske rigtigt parret med Zeddi, men en undersøgelse hos dyrlægen viste at der ikke var hvalpe på vej. Dyrlægen mente at hun sikkert havde været drægtig, men at hvalpene var gået til undervejs. Ved godt at det er naturens måde at udrydde usundeheder på, men hvor er det bare trist. Her havde jeg sådan glædet mig til at få en lille tøs efter Soya, og nu bliver det slet ikke til noget. Soya er hermed pensioneret og nyder sit otium i samme fine stil som Nanna. Nu må vi se hvad fremtiden byder for lille Loa. Endnu er hun noget ung, så kun tiden vil vise hvad der sker med hende.

Træls, træls, træls. Især for de dejlige mennesker som allerede var skrevet op til en hvalp, og som nu også må undvære fornøjelsen af et Soya barn. Jeg har hjulpet dem der ønskede det med at finde andre muligheder, så de bliver ikke hundeløse ;0).

 Soya er på skrump, Loa er i skarp træning, og elskede Nanna styrer tropperne herhjemme med vanligt overblik. Alt i alt kan vi ikke klage over andet...

God Bededagsferie til alle!!

1 kommentar: